Kempinski Residences And Suites, Doha din Doha

Al Qassar Street West Bay PO Box 32129

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kempinski Residences And Suites, Doha.

Detalii cazare

Acest hotel dispune de 370 dormitoare. Hotelul a fost construit în anul 2010. Cei care stau la acest hotel pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Pentru confortul oaspeţilor, Kempinski Residences & Suites, Doha oferă servicii de recepţie 24h din 24h. La această reşedinţă, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această unitate de cazare este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Cei care doresc să se deconecteze de la rutină pot folosi facilităţile de întreţinere şi relaxare puse la dispoziţie de proprietate. Salonul de luat masa îi invită pe oaspeţi să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Reşedinţa oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Kempinski Residences&Suites, Doha 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Doha?

1. Doha Intl (Doha, Qatar)

7 km

Care sunt conditiile de intrare in Qatar?