Kempinski Hotel Shenzhen din Shenzhen

HAIDESANDAO, HAIBIN ROAD, NANSHAN DISTRICT

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kempinski Hotel Shenzhen.

Detalii cazare

Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 500 metru(i) de unitatea de cazare. Kempinski Hotel Shenzhen dispune de un total de 390 camere de oaspeţi. Kempinski Hotel Shenzhen oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de parcare. Kempinski Hotel Shenzhen promovează o politică durabilă. Kempinski Hotel Shenzhen dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Călătorii vor aprecia opţiunile de luat masa disponibile la acest hotel. Oferta de întreţinere şi relaxare din proprietate asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Kempinski Hotel Shenzhen 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shenzhen?

1. Shenzhen (Shenzhen, China)

17 km

2. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

22 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

54 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

80 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in China?