Kdm Hotel din Taipei

Section 3 Zhongxiao East Road, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kdm Hotel.

Detalii cazare

Kdm Hotel este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Taipei. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, servicii taxi, 24-ore recepţie, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, sunt la dispoziția dvs. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, birou. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Kdm Hotel este o alegere excelentă de unde puteți explora Taipei sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Kdm Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taipei?

1. Song Shan (Taipei, Taiwan)

3 km

2. Taiwan Taoyuan Intl (Taipei, Taiwan)

29 km

Care sunt conditiile de intrare in China?