Kaskazi Beach Resort din Mombasa

Diani Beach Road, 135

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kaskazi Beach Resort.

Detalii cazare

Amplasat în Ukunda-Diani Beach, acest hotel fermecător este ideal pentru familii. Cei care stau în această clădire se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale reşedinţei. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot contacta recepţia în orice moment al zilei. La Kaskazi Beach spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Oferta de întreţinere şi relaxare din proprietate asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia cu siguranţă gama largă de opţiuni de divertisment şi serviciile sau facilităţile de petrecere a timpului liber care le sunt puse la dispoziţie. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Kaskazi Beach 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mombasa?

1. Moi Intl (Mombasa, Kenya)

28 km

Care sunt conditiile de intrare in Kenya?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!