Kasai Village Dive Resort din Cebu-oras

Tuble, Moalboal

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kasai Village Dive Resort.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Moalboal, Kasai Village Dive and Spa Resort vă promite o vizită minunată și relaxantă. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, magazin cadouri/suveniruri, servicii poştale. Dulap, prosoape, papuci, sofa, oglindă pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi snorkeling, piscină exterioară, scufundări, spa, masaj. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Kasai Village Dive and Spa Resort vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Tauchbasis-Kasai Village 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cebu-oras?

1. Tagbilaran (Tagbilaran, Filipine)

59 km

2. Dumaguete (Dumaguete, Filipine)

68 km

3. Mactan International (Cebu-oras, Filipine)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Filipine?