Kandy City Stay din Kandy

153 Sirimawo Bandaranayaka Mawatha, Kandy

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kandy City Stay.

Detalii cazare

Kandy City Stay este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Kandy. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, check in/check out privat, servicii taxi, sunt la dispoziția dvs. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit, băuturi gratuite întâmpinare. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Kandy, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Kandy City Stay.

Nume cazare de la furnizor: Kandy City Stay 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Kandy 2023?

Obiective turistice Kandy

Localitatea Cartagena

Catedrala St.Louis din Cartagina

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kandy?

1. Bandaranayike Intl (Colombo, Sri Lanka)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Sri Lanka?