Kalyan Hometel Vandalur din Chennai

247 GST Road, Vandalur, Chennai

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Kalyan Hometel Vandalur.

Detalii cazare

Opriți-vă la Kalyan Hometel Vandalur să descoperiți minunile din Chennai. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. Toate facilitățile necesare, inclusiv 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, închiriere modem wi-fi portabil, sunt la îndemână. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare telefon în baie, covoare, produse curăţare, băuturi gratuite întâmpinare, aşternuturi. Accesul la centru de fitness, spa, masaj de la locul de cazare va mări satisfacția sejurului dumneavoastră deja excelent. Atmosfera primitoare și serviciile excelente sunt ceea ce veți regăsi pe parcursul sejurului dumneavoastră la Kalyan Hometel Vandalur.

Nume cazare de la furnizor: Kalyan Hometel Vandalur 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chennai?

1. Chennai (Chennai, India)

15 km

Care sunt conditiile de intrare in India?