Just Hotel Lomazzo Fiera din Como

VIA CERESIO, 49

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Just Hotel Lomazzo Fiera.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Lomazzo. Cuibărit la 300 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Un total de 188 camere sunt disponibile la Just Hotel Lomazzo Fiera pentru confortul oaspeţilor. Proprietatea a fost construită în anul 2008. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Oaspeţii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Există o parcare. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de reşedinţă. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această reşedinţă este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. null Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. Just Hotel Lomazzo Fiera poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Just Hotel Lomazzo Fiera 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Como 2023?

Obiective turistice Como

Regiunea Emilia Romagna

Gustul Romagna

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Como?

1. Malpensa (Milano, Italia)

25 km

2. Linate (Milano, Italia)

33 km

3. Agno (Lugano, Elvetia)

33 km

4. Bergamo Orio Al Serio (Milano, Italia)

52 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?