Jia Relax Hotel Shenzhen din Shenzhen

No. 2093 Shennan Middle Road, 3F Chiwei Building, Futian, Shenzhen

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Jia Relax Hotel Shenzhen.

Detalii cazare

Jia Relax Hotel Shenzhen cu cele 2 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Shenzhen. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, aparat fax, 24-ore recepţie sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, birou, acces internet (gratuit). Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Comoditatea și comfortul face ca Jia Relax Hotel Shenzhen să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Shenzhen.

Nume cazare de la furnizor: Jia Relax Hotel Shenzhen 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shenzhen?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

29 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

30 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

67 km

4. Huizhou (Huizhou, China)

77 km

5. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in China?