Jerome din Aspen

East Main Street, 330

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Jerome.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Downtown. Poziționată la 160 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 8 kilometru(i) de hotel. Proprietatea se află la 640 metri de pârtii. Numărul total de camere de oaspeți este de 93. Reşedinţa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hotel Jerome. nullHotel Jerome furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Acest hotel este loial practicilor ecologice. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de proprietate. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, clienţii pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Jerome 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Aspen?

1. Aspen (Aspen, Statele Unite ale Americii / SUA)

5 km

2. Leadville (Leadville, Statele Unite ale Americii / SUA)

43 km

3. Eagle County (Vail Eagle, Statele Unite ale Americii / SUA)

50 km

4. Gunnison (Gunnison, Statele Unite ale Americii / SUA)

73 km

5. Garfield County (Rifle, Statele Unite ale Americii / SUA)

85 km

6. Salida (Salida, Statele Unite ale Americii / SUA)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?