Intercontinental Mzaar (Mountain Resort&Spa) din Faraya

Ouyoun el Simane

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Intercontinental Mzaar (Mountain Resort&Spa).

Detalii cazare

Acest hotel luxos se află în Faraya. Această unitate de cazare oferă un total de 140 unităţi de cazare. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Recepţia este deschisă 24/7. nullInterContinental Mzaar (Mountain Resort & Spa) furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această proprietate promovează o politică durabilă. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această reşedinţă, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Unele dintre aceste servicii ale InterContinental Mzaar (Mountain Resort & Spa) pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Intercontinental Mzaar (Mountain Resort&Spa) 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Faraya?

1. Rafic Hariri Intl (Beirut, Liban)

36 km

2. Rene Mouawad Ab (Tripoli, Liban)

68 km

3. Damascus Intl (Damasc, Siria)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Liban?