Intercontinental Grand Seoul Parnas din Seoul

Teheran-Ro Gangnam-Gu, 521

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Intercontinental Grand Seoul Parnas.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor se află în Gangnam. Un total de 550 camere sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost recondiţionată în anul 2020. Vizitatorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această reşedinţă este prietenoasă cu mediul. Oaspeţii care stau în această unitate de cazare pot profita de facilităţile de relaxare disponibile la această proprietate. Această reşedinţă dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Intercontinental Grand Seoul Parnas 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Seoul?

1. Gimpo International (Seoul, Coreea de Sud)

23 km

2. Suwon Airport (Suwon, Coreea de Sud)

30 km

3. Incheon International (Seoul, Coreea de Sud)

53 km

4. Won Ju (Won Ju, Coreea de Sud)

79 km

5. International (Cheongju, Coreea de Sud)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Coreea de Sud?