Intercity Cidade Baixa din Porto Alegre

Porto Alegre, Rio Grande Do Sul, restul Braziliei, Brazilia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Intercity Cidade Baixa.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Porto Alegre. Poziționat la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află la 5. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Există stații de transport în comun la 4. 0 kilometru(i) distanță. Călătorii vor găsi aeroportul la 17. 0 kilometru(i). Intercity Cidade Baixa numără un total de 196 camere. Acest hotel a fost ridicat în anul 2017. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Intercity Cidade Baixa oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Intercity Cidade Baixa. nullOaspeţii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Această unitate de cazare promovează o politică durabilă. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile la acest hotel, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Intercity Cidade Baixa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Intercity Cidade Baixa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Porto Alegre?

1. Salgado Fil (Porto Alegre, Brazilia)

6 km

2. Campo Dos (Caxias Do Sul, Brazilia)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?