Innside By Melia Yogyakarta din Yogyakarta

Yogyakarta, Java, Indonezia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Innside By Melia Yogyakarta.

Detalii cazare

Innside By Melia Yogyakarta este o alegere populară pentru turiști în orașul Yogyakarta, fie că-l explorați sau sunteți doar în trecere. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. 24-ore room service, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, 24-ore recepţie, depozitare bagaje sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit, băuturi gratuite întâmpinare. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de centru de fitness, piscină exterioară, masaj. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Yogyakarta sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Innside By Melia Yogyakarta.

Nume cazare de la furnizor: Innside By Melia Yogyakarta 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Yogyakarta?

1. Adisutjipto (Yogyakarta, Indonezia)

2 km

2. Adi Sumarmo (Solo City, Indonezia)

44 km

3. Achmad Uani (Semarang, Indonezia)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?