Icheck Inn Mayfair Pratunam din Bangkok

36 Soi Somprasong 2 (Phethburi 13), Rajthevee, 36

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Icheck Inn Mayfair Pratunam.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Pratunam, iCheck inn Mayfair Pratunam vă promite o vizită minunată și relaxantă. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. La locul de cazare profitați de WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice. Camerele de oaspeți confortabile asigură un bun somn nocturn, iar unele camere oferă televizor ecran plat, oglindă, prosoape, sufragerie separată, acces internet (wireless). Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de centru de fitness, spa, masaj. ICheck inn Mayfair Pratunam combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Bangkok de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Icheck Inn Mayfair Pratunam 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

19 km

2. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?