Ibis Styles Varese din Varese

Via A. Fusinato, 35

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ibis Styles Varese.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se află în Varese. Cuibărită la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 13. 8 kilometru(i) de proprietate. Conexiunile de transport public se găsesc la distanță de 12. 1 kilometru(i). Oaspeții vor găsi aeroportul la 22. 3 kilometru(i). Un total de 73 dormitoare sunt disponibile la Bis Hotel Varese pentru confortul oaspeţilor. Acest hotel a fost complet recondiţionat în anul 2006. Bis Hotel Varese oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. nullnullAceasta este o unitate de cazare ecologică. Această unitate de cazare dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Oaspeţii se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie de această proprietate. Oferta de divertisment a proprietăţii se asigură ca nici un moment petrecut aici să nu fie plictisitor. Unele dintre aceste servicii ale Bis Hotel Varese pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Bis Hotel Varese 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Varese 2023?

Obiective turistice Varese

Regiunea Emilia Romagna

Gustul Romagna

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Varese?

1. Malpensa (Milano, Italia)

22 km

2. Agno (Lugano, Elvetia)

22 km

3. Linate (Milano, Italia)

50 km

4. Bergamo Orio Al Serio (Milano, Italia)

67 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?