Ibis Styles Marseille Provence Airport din Marsilia

RUE DE MADRID - ZI Les Estoublans, 24

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ibis Styles Marseille Provence Airport.

Detalii cazare

Acest hotel încântător, care se găsește în Vitrolles Anjoly, este o opțiune perfectă pentru familii. La 300 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 23 metri de cea mai apropiată plajă. Un total de 117 unităţi de cazare sunt disponibile în incintă. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Călătorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. nullExistă o parcare la ibis Styles Marseille Provence Airport. ibis Styles Marseille Provence Airport promovează o politică durabilă. Oaspeţii care stau la această reşedinţă pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. ibis Styles Marseille Provence Airport dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. ibis Styles Marseille Provence Airport dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Este imposibil ca cineva să se plictisească în această reşedinţă graţie opţiunilor de divertisment pe care le are de oferit. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Ibis Styles Marseille Provence Airport 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marsilia?

1. Provence (Marsilia, Franta)

3 km

2. Caumont (Avignon, Franta)

60 km

3. Garons (Nimes, Franta)

76 km

4. Hyeres (Toulon, Franta)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?