Ibis Styles Lyon Sud Vienne din Lyon

1363 Avenue Frédéric Mistral

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ibis Styles Lyon Sud Vienne.

Detalii cazare

Unitatea de cazare se află la 30. 0 kilometru(i) de pârtii. Conexiunile de transport public se găsesc la distanță de 1. 2 kilometru(i). Oaspeții vor găsi aeroportul la 20. 0 kilometru(i). Cele 115 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, această reşedinţă a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ibis Styles Lyon Sud Vienne 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lyon?

1. Saint Exupery (Lyon, Franta)

25 km

2. Boutheon (Saint Etienne, Franta)

40 km

3. Grenoble Saint Geoirs (Lyon, Franta)

47 km

4. Chabeuil (Valence, Franta)

74 km

5. Renaison (Roanne, Franta)

81 km

6. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

83 km

7. Loudes (Le Puy, Franta)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?