Ibis Styles Honfleur din Deauville

Quai De La Tour, 3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ibis Styles Honfleur.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se găsește în Honfleur. Poziționat chiar în centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare cuprinde un total de 48 camere de oaspeți confortabile. Unitatea de cazare a fost construită în anul 1977. Călătorii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale unităţii de cazare. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Totodată, Ibis Styles Honfleur a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Ibis Styles Honfleur poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ibis Styles Honfleur 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Deauville?

1. Saint Gatien (Deauville, Franta)

8 km

2. Octeville (Le Havre, Franta)

16 km

3. Carpiquet (Caen, Franta)

56 km

4. Vallee De Seine (Rouen, Franta)

68 km

5. Saint Aubin (Dieppe, Franta)

79 km

6. Fauville (Evreux, Franta)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?