Ibis Styles Colmar Nord din Colmar

49 Route de Strasbourg, 49

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ibis Styles Colmar Nord.

Detalii cazare

Oaspeții pot accesa mijloacele de transport public la o distanță de 3. 5 kilometru(i). Clienții vor găsi aeroportul la 300 metri. Ibis Styles Colmar Nord dispune de un total de 66 dormitoare. Cei care stau în această clădire pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Ibis Styles Colmar Nord nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Acesta este un hotel ecologic. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această proprietate, ideală pentru călătoriile de afaceri. Oferta variată de divertisment oferită la Ibis Styles Colmar Nord asigură faptul că oaspeţii săi se vor bucura din plin de şedere. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Ibis Styles Colmar Nord 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Colmar?

1. Houssen (Colmar, Franta)

0 km

2. Black Forest (Lahr (Hunsruck), Germania)

43 km

3. Entzheim (Strasbourg, Franta)

51 km

4. Basel (Mulhouse - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

57 km

5. Mulhouse (Basel - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

57 km

6. Baden Airpark (Karlsruhe, Germania)

90 km

7. Mirecourt (Epinal, Franta)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?