Ibis Styles Brisbane Elizabeth Street din Brisbane

TripAdvisor, nota 4.0

40 Elizabeth Street, Brisbane

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ibis Styles Brisbane Elizabeth Street.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este în Brisbane CBD. Situată chiar în centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Clienții vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 7 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 5 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 16. 1 kilometru(i). Hotelul dispune de un total de 367 camere de oaspeți. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Pentru confortul oaspeţilor, ibis Styles Brisbane Elizabeth Street oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la ibis Styles Brisbane Elizabeth Street. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la ibis Styles Brisbane Elizabeth Street. nullCălătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Cei care stau în această clădire se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa din incintă. Unele dintre aceste servicii ale ibis Styles Brisbane Elizabeth Street pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Ibis Styles Brisbane Elizabeth Street 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Brisbane?

1. Brisbane (Brisbane, Australia)

13 km

2. Southport (Southport, Australia)

67 km

3. Caloundra (Caloundra, Australia)

74 km

4. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

90 km

5. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?