Ibis Blois Vallee Maillard Hotel din Blois

15, rue de la vallée Maillard, Blois

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ibis Blois Vallee Maillard Hotel.

Detalii cazare

Situată la 4. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Numărul total de unități de cazare este de 61. Acest hotel a fost recondiţionat în anul 2007. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, Ibis Blois Vallee Maillard a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Ibis Blois Vallee Maillard 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Blois?

1. Val De Loire (Tours, Franta)

50 km

2. Saint Denis De L Hotel (Orleans, Franta)

51 km

3. Deols (Chateauroux, Franta)

88 km

4. Arnage (Le Mans, Franta)

92 km

5. Bourges (Bourges, Franta)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?