Hunas Falls din Kandy

Kandy, Sri Lanka, Sri Lanka

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hunas Falls.

Detalii cazare

Hunas Falls Hotel by Amaya Kandy cu cele 5 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Kandy. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, şemineu, sunt la dispoziția dvs. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, rack pentru haine, ceai gratuit, vestiar, oglindă. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi teren badminton, ambarcaţiuni, trasee de drumeţie, cadă fierbinte, baie termală. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Hunas Falls Hotel by Amaya Kandy.

Nume cazare de la furnizor: Hunas Falls 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Kandy?

Obiective turistice regiune

Localitatea Cartagena

Catedrala St.Louis din Cartagina

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kandy?

1. Bandaranayike Intl (Colombo, Sri Lanka)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Sri Lanka?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!