Hotel Des Mille Collines din Kigali

2KN 6th Avenue, 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Des Mille Collines.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Kigali. Un total de 112 dormitoare sunt disponibile în incintă. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, acest hotel a fost renovat integral în anul 2010. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Pentru confortul oaspeţilor, Hôtel des Mille Collines oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hôtel des Mille Collines. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Acest hotel este loial practicilor ecologice. Cei care stau în această clădire pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Hôtel des Mille Collines se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor clienţilor. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Des Mille Collines 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kigali?

1. Kigali Int'l (Kigali, Rwanda)

8 km

2. Kirundo (Kirundo, Burundi)

66 km

3. Gisenyi (Gisenyi, Rwanda)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Rwanda?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!