Hotel Yumoto Noboribetsu din Noboribetsu

29 Noboribetsuonsencho, Noboribetsuonsencho, Noboribetsu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Yumoto Noboribetsu.

Detalii cazare

Hotel Yumoto Noboribetsu cu cele 4 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Noboribetsu. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, room service, cameră de familie. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă rack pentru haine, oglindă, aer condiţionat, încălzire, telefon pentru a asigura o noapte liniștită. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți baie termală, masaj, karaoke. Comoditatea și comfortul face ca Hotel Yumoto Noboribetsu să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Noboribetsu.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Yumoto Noboribetsu 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Noboribetsu?

1. Chitose (Sapporo, Japonia)

54 km

2. Okadama (Sapporo, Japonia)

71 km

3. Hakodate (Hakodate, Japonia)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?