Hotel Wing International Select Hakata Ekimae din Fukuoka

3-22-15, Hakataekimae, Hakata-ku, Fukuoka

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Wing International Select Hakata Ekimae.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Fukuoka, Hotel Wing International Select Hakata Ekimae vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, servicii taxi sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, rack pentru haine, aşternuturi, oglindă, papuci. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi masaj. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Fukuoka, Hotel Wing International Select Hakata Ekimae vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Wing International Select Hakata Ekimae 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Fukuoka?

1. Fukuoka (Fukuoka, Japonia)

2 km

2. Saga Airport (Saga, Japonia)

49 km

3. Iki (Iki, Japonia)

60 km

4. Kokura (Kita Kyushu, Japonia)

63 km

5. Ube (Ube, Japonia)

87 km

6. Nagasaki (Nagasaki, Japonia)

87 km

7. Kumamoto (Kumamoto, Japonia)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?