Hotel Vitarium-Terme Krka din Novo Mesto

Šmarjeske Toplice, 100

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Vitarium-Terme Krka.

Detalii cazare

Poziționată la 200 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 4. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 200 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare cuprinde un total de 72 camere de oaspeți confortabile. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Hotel Vitarium - Terme Krka nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Datorită serviciilor sale de întreţinere şi relaxare, această reşedinţă este ideală pentru o pauză de relaxare de la stresul şi tensiunea rutinei. Iubitorii de sport pot profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite în această unitate de cazare. Vizitatorii vor putea să guste o gamă variată de specialităţi culinare atrăgătoare, care vin în întâmpinarea nevoilor fiecărui tip de călător. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Vitarium-Terme Krka 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Novo Mesto?

1. Pleso (Zagreb, Croatia)

64 km

2. Joze Pucnik (Ljublijana, Slovenia)

72 km

3. Edvard Rusjan (Maribor, Slovenia)

75 km

4. Rijeka (Rijeka, Croatia)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!