Hotel Vintage din Sao Paolo

Sao Paolo, Sao Paulo, restul Braziliei, Brazilia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Vintage.

Detalii cazare

Acest hotel agreabil este situat în Vila Olimpia. Poziționată la 4. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor găsi principalele zone de distracție la 6. 3 kilometru(i) distanță. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 17. 7 kilometru(i) de proprietate. Unitatea de cazare se află la 33. 0 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. Cea mai apropiată plajă se află la 6. 9 kilometru(i) de hotel. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 16. 6 kilometru(i). Un total de 17 camere sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. OYO Hotel Vintage, Sao Paulo oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici.

Nume cazare de la furnizor: Oyo Hotel Vintage, Sao Paulo 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sao Paolo?

1. Congonhas (Sao Paolo, Brazilia)

12 km

2. Guarulhos Intl (Sao Paolo, Brazilia)

19 km

3. Viracopos (Sao Paolo, Brazilia)

74 km

4. Campinas Intl (Campinas, Brazilia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!