Hotel Villa Piras din Alghero

Viale Della Resistenza 10, Alghero

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Descriere:
Amplasat pe o colina, in partea de sud a orasului Alghero, la 100 de metri de coasta, situat intr-una dintre cele mai valoroase zone catalane, Villa Piras se afla aproape de Golful Alghero si de centrul istoric, la care se poate ajunge in 10 minute printr-o plimbare de-a lungul malului marii. Statie de autobuz la 20m de hotel - de aici plecand, puteti explora plajele de pe cealalt parte a orasului.
Localizare:
Villa Piras este la 50 de metri de Golful Alghero si la aproximativ 800 metri de centrul istoric. In apropiere de Villa Piras exista un supermarket si mai multe golfuri cu nisip fin si prundis.
Facilitati hotel:
In fiecare dimineata se serveste un mic dejun bogat tip bufet. Exista, de asemenea, un restaurant-pizzerie care serveste si specialitati din fructe de mare, o camera TV comuna si un punct de internet.
Dotari camere:
Cele 32 camere  sunt spatioase, cu balcon si Wi-Fi gratuit. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat, baie proprie si articole de toalet din partea casei.
Website: 
http://www.hotelvillapiras.com/

Nume cazare de la furnizor: Villa Piras 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Alghero?

1. Fertilia (Alghero, Italia)

9 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?