Hotel Ursuletul din Predeal

N/A

Detalii cazare

  Localizare: Aceast hotel, construit  în stil alpin tirolez, se afl la 700 de metri de centrul oraului Predeal. Pârtia de schi Clbucet se gsete la 1 km. Toate camerele au balcon, cu vedere la Munii Bucegi i Cioplea. Gara Predeal se afl la 1,2 km, iar oraul Braov este la 24 km de pensiune. În plus, oaspeii pot vizita Castelul Bran, aflat la 33 km de Pensiunea Ursuleul. Dotari si Faciliti Hotelul dispune de 34 de camere(7 matrimoniale, 18 twin, 3 junior suite, 2 suite, 1 honeymoon, 3 single).

Cele 70 de locuri de cazare imbinate cu ultimele inovatii in materie de servicii, la standarde de trei stele, picura in sufletul nestatornicului calator stropi nepatati din linistea Predealului ce vibreaza in linii moderne.
Hotelul dispune de un centru SPA(piscina, hammam, sauna,jacuzzi, zona de relaxare). Camerele  sunt dotate cu minibar, telefon, televizor conectat la cablu, seif, cabina de dus cu hidromasaj si balcon ce dezvaluie o panorama de poveste.. Pentru camerele de tip junior suite, suite,  honeymoon,  single tarifele se pot confirma la cerere. Hotelul dispune de o sala de conferinte  cu o capacitate de 60 locuri, piscina, sala relaxare, sauna, Internet- Gratuit! Internet wireless este disponibil în întregul hotel i este gratuit, salon de masaj si parcare privata.   In Hotelul Ursuletul este interzis accesul turistilor insotiti de animale. Tarifele nu sunt valabile in timpul sarbatorilor ( Paste, Craciun, Revelion etc.)  OFERTA DE CRACIUN 2014 Early Booking  - 10% pana la 30.09.2014 23.12 – 26.12.2014 Pachetul include  3 nopti de cazare  din  23-26.12.2014, cina festiva in 24.12, dejun festiv 25.12 si cina normala in 23.12 pentru 2 persoane la Restaurantul Cioplea Vechi –precum si micul dejun si accesul la centrul SPA. Tarifele includ T.V.A. i taxa de staiune.  - Copii cu varsta pana in 8 ani beneficiaza de gratuitate la cazare ( Dubla Standard) , fara meniu.     OFERTA DE REVELION – sejur 4 nopti Early Booking  - 10% pana la 30.09.2014 29.12.2014 – 02.01.2015 Tarifele includ micul dejun si accesul la centrul SPA (piscina, sauna, jacuzzi , hammam) - Copii cu varsta pana in 8 ani beneficiaza de gratuitate la cazare  ( Dubla standard) fara meniu.      

Nume cazare de la furnizor: Ursuletul 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.