Hotel Transit Pasuruan din Pasuruan

Jl. Ahmad Yani 55 Pasuruan, Pasuruan

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Transit Pasuruan.

Detalii cazare

Hotel Transit Pasuruan este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Pasuruan. Locul de cazare pune la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. La locul de cazare puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, magazin cadouri/suveniruri. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, băuturi gratuite întâmpinare, prosoape, dulap, acces internet (wireless). Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de grădină. Descoperiți tot ceea ce orașul Pasuruan are de oferit alegând Hotel Transit Pasuruan ca punctul dumneavoastră de pornire.

Nume cazare de la furnizor: Transit Hotel Pasuruan 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Pasuruan?

1. Juanda (Surabaya, Indonezia)

30 km

2. Malang (Malang , Indonezia)

38 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?