Hotel The Designers Cheongnyangni din Seoul

226, Wangsan-ro, Dongdaemun-gu, Seoul

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel The Designers Cheongnyangni.

Detalii cazare

Hotel The Designers Cheongnyangni este o alegere populară între călători în orașul Seul, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. Magazin de proximitate, curăţenie zilnică, servicii taxi, 24-ore recepţie, expres check-in/check-out sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet (wireless), aer condiţionat, încălzire, serviciu trezire dimineața. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Hotel The Designers Cheongnyangni.

Nume cazare de la furnizor: Hotel The Designers Cheongnyangni 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Seoul?

1. Gimpo International (Seoul, Coreea de Sud)

21 km

2. Suwon Airport (Suwon, Coreea de Sud)

38 km

3. Incheon International (Seoul, Coreea de Sud)

54 km

4. Won Ju (Won Ju, Coreea de Sud)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Coreea de Sud?