Hotel Sveitsi din Helsinki

Härkävehmaankatu, 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Sveitsi.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Hyvinkää. Situată la 2. 2 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Clienții vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Proprietatea se află la 500 metri de pârtii. La 100 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Proprietatea dispune de un total de 182 unităţi de cazare. Hotel Sveitsi a fost complet recondiţionat în anul 2018. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Hotel Sveitsi oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, Hotel Sveitsi dispune de o serie de camere de oaspeţi accesibile cu scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hotel Sveitsi. Această unitate de cazare are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Vizitatorii pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Unitatea de cazare oferă facilităţi de afaceri. Călătorii se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Unele dintre aceste servicii ale Hotel Sveitsi pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Sveitsi 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Helsinki 2023?

Obiective turistice Helsinki

Localitatea Rovaniemi

Chemarea Zapezii

Cina in Snowland - Iglu-Restaurant

Cross-Country Skiing

Gradina Zoologica polara

Plimbare la lumina lunii cu vizita la o coliba lapona

Safari la lumina lunii pe snowmobile

Safari pe snowmobil in padure

Satul lui Mos Craciun & Santa Park

Vizita la o ferma de husky

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Helsinki?

1. Helsinki Vantaa (Helsinki, Finlanda)

35 km

Care sunt conditiile de intrare in Finlanda?