Hotel Silver din Hajduszoboszlo

Hajduszoboszlo, Ungaria, Ungaria

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Descriere HOTEL SILVER: Hotelul Silver isi asteapta turistii cu servicii unice si de calitate. Hotelul dispune de 170 camere dotate cu aer conditionat, restaurant, sali de conferinte, centru wellness care asigura o atmosfera perfecta.

Tip masa: Mic dejun.

Localizare  HOTEL SILVER: 
Hotelul este situat la 8 minute de mers pe jos fata de plaja, in centrul orasului Hajduszoboszlo si la 5 minute de mers pe jos de apele termale municipale.

Dotari camere: Camerele sunt repartizate in doua cladiri distincte si dispun de aer conditionat, TV, minibar, baie dotata cu halate de baie si uscator de par.

Facilitati  HOTEL SILVER: 
Hotelul are o zona spa si 10 piscine in aer liber, gazduite de doua zone de baie private. Este disponibil accesul gratuit la internet WiFi. Restaurantul dispune de 250 locuri repartizate pe 2 niveluri si ofera preparate din bucataria maghiara si internationala, precum si preparate sanatoase, alaturi de o gama larga de vinuri maghiare excelente.Hotelul dispune si de 3 baruri.
Turistii sunt bineveniti in cadrul centrului wellness, acesta oferind terapii balneare complete, tratamente de infrumusetare, servicii wellness, 10 piscine, doua stranduri, un bar si un centru de divertisment. Hotelul ofera o gama larga de masaje si tratamente medicale.
Complexul pentru conferinte poate primi 200 persoane, atat pentru evenimente private, cat si oficiale.
Hotelul dispune de parcare exterioara sau tip garaj (contra cost).

Clasificare oficiala:  4*

Website:  www.hotelsilver.hu

TARIFELE NU INCLUD TAXA DE STATIUNE IN VALOARE DE 1.7 EURO/PERSOANA/NOAPTE. TAXA DE STATIUNE SE ACHITA DE CATRE CLIENTI LA HOTEL, IN MOMENTUL CAZARII.Nume cazare de la furnizor: Silver (Recomandat Superior) 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Hajduszoboszlo?

Obiective turistice regiune

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hajduszoboszlo?

1. Debrecen (Debrecen, Ungaria)

15 km

2. Oradea (Oradea, Romania)

60 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?