Hotel Serpiano din Lugano

Via Serpiano

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Serpiano.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Vico-Morcote. La 3 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 30. 0 kilometru(i). Acest hotel dispune de 83 unităţi de cazare confortabile. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această unitate de cazare a fost renovată integral în anul 2008. Hotel Serpiano include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Călătorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Hotel Serpiano dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Totodată, această proprietate a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Clienţii îşi pot restabili echilibrul trupului şi sufletului în cadrul facilităţilor de întreţinere şi relaxare ale unităţii de cazare. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Serpiano 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lugano?

1. Agno (Lugano, Elvetia)

10 km

2. Malpensa (Milano, Italia)

35 km

3. Linate (Milano, Italia)

56 km

4. Bergamo Orio Al Serio (Milano, Italia)

65 km

5. Engadin (St. Moritz, Elvetia)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?