Hotel Royal Bogor din Bogor

Bogor, Java, Indonezia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Royal Bogor.

Detalii cazare

Hotel Royal Bogor este o alegere populară pentru turiști în orașul Bogor, fie că-l explorați sau sunteți doar în trecere. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. Facilități cum ar fi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă delecta. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ piscină exterioară, grădină. Comoditatea și confortul fac din Hotel Royal Bogor alegerea perfectă pentru sejurul dumneavoastră în Bogor.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Royal Bogor 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bogor?

1. Halim Perdana (Jakarta, Indonezia)

38 km

2. Soekarno Hatta Intl (Jakarta, Indonezia)

55 km

3. Husein Sastranegara (Bandung, Indonezia)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?