Hotel Route Inn Komoro din Nagano

2-7-16 Konya-machi, Komoro-shi

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Route Inn Komoro.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Saku, Hotel Route Inn Court Komoro vă promite o vizită minunată și relaxantă. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, restaurant, lift sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte. Hotel Route Inn Court Komoro este o alegere excelentă de unde puteți explora Nagano sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Route Inn Komoro 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nagano?

1. Matsumoto (Matsumoto, Japonia)

48 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp