Hotel Rosa din Lido di Jesolo

Lido di Jesolo, Venetia si Adriatica de Nord, Italia

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Hotel Rosa 3***

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Lido di Jesolo, in apropierea zonei centrale de unde incepe bine-cunoscuta strada pietonala principala, cu multe magazine si baruri, la aproximativ 100 m distanta de plaja, la 5 km de laguna veneţiană şi la aproximativ 32 km de Aeroportul Marco Polo din Veneţia. Autostrada A4, care asigură legătura cu Verona, Milano şi Torino, este la 40 km.

Facilitati hotel: Testaurant-pizzerie, salon pentru mic dejun, terasa-gelaterie, camere pentru nefumatori, seif, incalzire, camera de bagaje, parcare privata si iluminata, plaja privata cu umbrele si sezlonguri fara plata. Oaspeţii de la Hotelul Rosa beneficiază de preţuri reduse la închirierea de biciclete de la un magazin din apropierea proprietăţii. Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi costă aprox 5 EUR pe 24 ore.

Facilitati camera: Camerele sunt pline de culoare au multă lumină naturală prin ferestrele mari, unele au podea din lemn si sunt dotate cu baie proprie cu dus, telefon, TV, seif, aer condiţionat, uscator de par si balcon.

 

 Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.