Hotel Ribno Bled din Bled

Izletniška, 44

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Ribno Bled.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Bled. Cuibărită la 2. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Unitatea de cazare este la 2. 5 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 36. 0 kilometru(i). Acest hotel dispune de 61 camere de oaspeți confortabile. Ribno Alpine Hotel a fost complet recondiţionat în anul 2022. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Pentru confortul oaspeţilor, Ribno Alpine Hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la Ribno Alpine Hotel, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Ribno Alpine Hotel dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Ribno Alpine Hotel oferă activităţi sportive şi de petrecere a timpului liber. Ribno Alpine Hotel poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ribno Alpine Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bled?

1. Joze Pucnik (Ljublijana, Slovenia)

28 km

2. Klagenfurt (Klagenfurt, Austria)

37 km

3. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

75 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!