Hotel Restaurant Roata din Cavnic

Str. Maramuresului, Nr. 3

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Restaurant Roata.

Detalii cazare

Hotelul Roata este situat in localitatea Cavnic - o ministatiune  in Muntii Gutai, in inima Maramuresului, la 35 km de Baia Mare, cu un peisaj de rara frumusete.
Hotelul dispune de 28 de camere spatioase dintre care 7 camere cu 3-4 paturi, 16 camere double, 3 camere de lux, un apartament si o camera single. Restaurantul hotelului dispune de 80 de locuri si ofera preparate delicioase clasice sau din bucataria maramureseana traditionala. 
In completarea serviciilor oferite de restaurant, hotelul dispune si de o sala de mic dejun cu o capacitate de 70 de locuri. 
Sala de conferinte cu o capacitate de pana la 100 de locuri, dotata cu instalatie de sonorizare de ultima generatie, este pregatita sa gazduiasca intalnirile de afaceri, team building-uri sau orice alt eveniment.


Nume cazare de la furnizor: Roata (Cavnic) 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.