Hotel Rantasipi Pohjanhovi din Rovaniemi

Rovaniemi, Finlanda, Finlanda

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Hotel Rantasipi Pohjanhovi 4****

Localizare: Hotelul este localizat in centrul orasului Rovaniemi, foarte aproape de Satul lui Mos Craciun. Într-o locaţie superbă pe malul râului, în centrul oraşului Rovaniemi, Rantasipi Pohjanhovi este aproape de pârtiile de schi Ounasvaara, satul lui Moş Crăciun şi Centrul de Ştiinţă şi Muzeul Arktikum. Zona oferă în timpul iernii activităţi precum plimbări cu snowmobilul şi cu sania trasă de câini, patinaj şi schi fond. Vara puteţi încerca safari cu barca pe râu, canotaj, drumeţii sau pescuit.

Facilitati hotel: 4 saune pentru 4-15 persoane, cabina de sauna, piscina interioara si sauna private la cerere. Hotelul beneficiaza si de alte facilitate ca de exemplu: parcare, lift, agentie de turism, frizierie, room service, curatatorie, sali de conferinte. Activitati si excursii optionale organizate de partenerii hotelului ca miniexcursii cu snowmobilul, cu sania trasa de caini sau de reni, rafting, canoe. Se pot face de asemenea drumetii, pescuit, patinaj si desigur ski.

Dotari camere: Are un numar total de 212 camere, toate fiind pentru nefumatori. Camerele sunt dotate cu TV (10 canale) radio (5 statii), minibar, uscator de par, internet cu conexiune prin cablu gratuit si internet wireless contra cost (1.5 euro 12 h sau 2.5 euro 24 h).Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.
TripAdvisor Traveler Rating
TripAdvisor, nota 3.5
Satisfacator
3.5 din 359 pareri