Hotel Rantapuisto din Helsinki

Furuborginkatu 3, 3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Rantapuisto.

Detalii cazare

Acest hotel încântător, perfect ca destinație de familie, este situat în Helsinki. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 5 kilometru(i) de hotel. La 100 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 100 metri de hotel. Clienții vor găsi aeroportul la 13. 0 kilometru(i). Hotelul este la 4. 0 kilometru(i) de port. Numărul total de camere este de 70. Hotel Rantapuisto s-a bucurat de renovare în anul 2014. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Această proprietate nu dispune de o recepţie deschisă 24 de ore. Hotel Rantapuisto nu oferă paturi suplimentare la cerere. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Există o parcare la Hotel Rantapuisto. Această unitate de cazare are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Oaspeţii vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această unitate de cazare. Această reşedinţă oferă o gamă largă de experienţe culinare pentru a se asigura de faptul că vizitatorii se bucură de toate aspectele vizitei lor. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor clienţilor. Graţie opţiunilor de petrecere a timpului liber oferite la acest hotel, călătorii se pot bucura de o experienţă plină de distracţie. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Rantapuisto 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti face si ce poti vizita in excursie / vacanta / sejur Helsinki 2023?

Obiective turistice de vizitat intr-un sejur in Helsinki 2023

Localitatea Rovaniemi

Chemarea Zapezii

Cina in Snowland - Iglu-Restaurant

Cross-Country Skiing

Gradina Zoologica polara

Plimbare la lumina lunii cu vizita la o coliba lapona

Safari la lumina lunii pe snowmobile

Safari pe snowmobil in padure

Satul lui Mos Craciun & Santa Park

Vizita la o ferma de husky

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Helsinki?

1. Helsinki Vantaa (Helsinki, Finlanda)

15 km

2. Lennart Meri (Tallinn, Estonia)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Finlanda?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!