Hotel Posthotel Strengen din Strengen

Strengen, Tirol, Tirol, Austria

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Localizare:   Posthotel Strengen 4* se afla la doar cativa kilometri de cea mai mare zona de ski din Austria, si este localizat in Stanzertal in centrul muntilor tirolieni. Un amestec de rustic si circuite la faimoasa statiune Arlberg. Distante: piscina publica interiara St.Anton 18 km, magazin alimentar20 m, magazine Landeck 10 km, garaLandeck 10 km, statie autobuz Sterengen 35 m, aeroport Innsbruck 80 km, ghetar Kaunertal 40 km. Zona de ski/teleferic: St. Anton 18 km, pista de ski Strengen 1 km, ski bus 35 m.

Facilitati hotel:  receptie, hol, salon, wifi contra cost, depozit echipamente, lift, parcare, salon mic dejun, salon cina, restaurant, bar, cafenea, terasa.

Facilitati camera: fiecare camera este dotata cu cada sau dus/wc, uscator de par, halat de baie cu garantie, slapi de baie, incalzire, unele cu canapea, telefon, sat-Tv, radio, seif.

Sport & relaxare:   baie cu aburi, sauna, camera de relaxare, ceai si apa minerala. Contra cost: solar si masaj.Nume cazare de la furnizor: Hotel Posthotel Strengen 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Strengen?

Obiective turistice adiacente

Regiunea Tirol

Lacul Achensee & imprejurimile

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Strengen?

1. Airport (Hohenems, Austria)

63 km

2. Innsbruck (Innsbruck, Austria)

68 km

3. Saint Gallen-Altenrhein (Altenrhein, Elvetia)

78 km

4. Engadin (St. Moritz, Elvetia)

79 km

5. Friedrichshafen (Friedrichshafen, Germania)

92 km

6. Memmingen Allgaeu (Memmingen, Germania)

97 km

7. Dolomiti (Bolzano Bozen, Italia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?