Hotel Phoenix din Zagreb

Zagreb, Croatia Centrala, Croatia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Phoenix.

Detalii cazare

Cuibărită la 9. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Principalele zone de distracție se află la 2. 0 kilometru(i) de hotel. La 100 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 12. 0 kilometru(i). Hotelul cuprinde un total de 55 camere confortabile. Această proprietate a fost restructurată în anul 2018. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Phoenix Hotel nu oferă servicii de recepţie de 24 de ore. Există o parcare la Phoenix Hotel. Acest hotel are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Phoenix Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zagreb?

1. Pleso (Zagreb, Croatia)

11 km

2. Edvard Rusjan (Maribor, Slovenia)

79 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!