Hotel Parens Onoya din Asakura

1841-1 Hakikugumiya, Asakura

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Parens Onoya.

Detalii cazare

Hotel Parens Onoya este o alegere populară între călători în orașul Fukuoka, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, magazin cadouri/suveniruri, scaun cu rotile accesibil, facilităţi pentru turişti cu handicap sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, purificator aer, rack pentru haine, ceai gratuit, umidificator pentru a asigura o noapte liniștită. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt saună, baie termală, masaj, grădină, baie cu aburi. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Fukuoka, Hotel Parens Onoya vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Parens Onoya 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Asakura?

1. Fukuoka (Fukuoka, Japonia)

40 km

2. Saga Airport (Saga, Japonia)

49 km

3. Kumamoto (Kumamoto, Japonia)

57 km

4. Kokura (Kita Kyushu, Japonia)

58 km

5. Ube (Ube, Japonia)

78 km

6. Oita (Oita, Japonia)

88 km

7. Nagasaki (Nagasaki, Japonia)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?