Hotel Palmyra Grand Inn din Kochi

Cannon Shed Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Palmyra Grand Inn.

Detalii cazare

Cuibărită la 100 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află în apropierea principalelor zone de distracție. La 2. 2 kilometru(i), oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 500 metri de hotel. Clienții vor găsi aeroportul la 35. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare se află la 500 metri de mers pe jos de port. Această proprietate dispune de 70 unităţi de cazare. Mai mult, în spaţiile comune se poate utiliza conexiunea wireless la internet. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. La Hotel palmyra Grand Inn spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Palmyra Grand Inn 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kochi?

1. Bandaranayike Intl (Colombo, Sri Lanka)

27 km

Care sunt conditiile de intrare in India?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!