Hotel Orchardz Jayakarta din Jakarta

Jalan Pangeran Jayakarta No. 44, Jakarta

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Orchardz Jayakarta.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Mangga Dua, Orchardz Jayakarta Hotel vă promite o vizită minunată și relaxantă. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, 24-ore room service, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, sunt la dispoziția dvs. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat pentru a asigura o noapte liniștită. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt piscină interioară, karaoke. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Jakarta, Orchardz Jayakarta Hotel vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Orchardz Jayakarta Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Jakarta?

1. Halim Perdana (Jakarta, Indonezia)

14 km

2. Soekarno Hatta Intl (Jakarta, Indonezia)

19 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?