Hotel Nikko Narita din Tokyo

500 TOKKO, NARITA-SHI, CHIBA, 11

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Nikko Narita.

Detalii cazare

Cu locația în Aeroportul internaţional Narita, Hotel Nikko Narita este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Tokyo. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, staţie încărcare auto electrice, magazin de proximitate, laundromat, scaun cu rotile accesibil, sunt la dispoziția dvs. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, covoare, rack pentru haine, ceai gratuit, aşternuturi. Accesul la piscină exterioară, masaj, grădină hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Hotel Nikko Narita.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Nikko Narita 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tokyo?

1. Narita (Tokyo, Japonia)

1 km

2. Ibaraki (Ibaraki, Japonia)

44 km

3. Haneda (Tokyo, Japonia)

59 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?