Hotel Mercure Chur City West din Chur

Comercialstrasse, 32

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hotel Mercure Chur City West.

Detalii cazare

Proprietatea se află la 1. 2 kilometru(i) de pârtii. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Reşedinţa cuprinde un total de 49 camere confortabile. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Din nefericire, recepţia nu este deschisă 24h din 24h. nullExistă o parcare. Această unitate de cazare are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Această proprietate dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare în această reşedinţă care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Unele dintre aceste servicii ale Mercure Chur City West pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Chur City West 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chur?

1. Engadin (St. Moritz, Elvetia)

44 km

2. Airport (Hohenems, Austria)

60 km

3. Saint Gallen-Altenrhein (Altenrhein, Elvetia)

70 km

4. Friedrichshafen (Friedrichshafen, Germania)

91 km

5. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?