Hotel Lucia din Viena

TripAdvisor, nota 4.0

Viena, Viena, Viena si imprejurimi, Austria

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Localizare: Hotelul este situat langa Palatul Imperial Schonbrunn, in districtul 15 al Vienei, centrul istoric al orasului fiind la numai 10 minute de mers cu metroul. Cea mai apropiata gara este la 700 m. (Westbahnhof). Aeroportul Wien-Schwechat este la 16 km.

Facilitati hotel: Hotelul Lucia este construit in stil vienez si are o admosfera familiala, care se imbina armonios cu modernismul metropolei, facand sederea dumneavoastra in Viena de neuitat. Hotelul Lucia se afla intr-o zona frumoasa, si ofera facilitati precum: receptie, camere de nefumatori, servicii de spalatorie, agentie de bilete, camere de bagaje, gradina, lift, facilitatii pentru conferinte, doctor, transport la aeroport (contra cost) si parcare (contra cost). Animalele de companie sunt acceptate cotra cost.

Facilitati camera: Toate cele 34 de camere sunt confortabile, si au un design special. Sunt echipate cu tot ce este necesar pentru confortul oaspetilor: minibar si buffet de gustari, TV, conexiune internet fax-modem, seif, uscator de par, baie proprie sau dus/wc, telefon, si balcon sau tereasa. Sunt disponibile camere pentru familii si camere pentru invalizi.

Facilitati pentru copii: Patuturile si scaunele inalte sunt disponibile fara plata.

 Nume cazare de la furnizor: Hotel Lucia 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Viena?

1. Vienna Intl (Viena, Austria)

18 km

2. M R Stefanik (Bratislava, Slovacia)

64 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!